بریدهای از کتاب رفیق اعلی: روزنه ای به زندگی فرانچسکوی قدیس اثر کریستیان بوبن
1403/3/4
آن چیست که ما را بهتر از مادر میشناسد؟ مرگ. باد از کجا میوزد؟ از کتاب کهنهای که فراموش کردهایم آن را بربندیم. سخن راست را از کجا بازشناسیم؟ از سکوت آن. برف چیست؟ اندکی سردی، بسیاری کودکی. آن چیست که تا سپیده دم میرقصد؟ ستاره. آن چیست که هنگام راه رفتن رد پایش را پاک میکند؟ خوبی. آن چیست که فرشتگان را بر ما برتری میبخشد؟ سرشت بس والایشان. سگی که صاحب خود را به دندان میگزد چه نام دارد؟ افتخار. آن چیست که پس از مرگ میخندد؟ باران میان شاخساران. آن چیست که از دستان ما غذا میخورد؟ امید. آن چیست که تنها در غیاب ما به سراغمان میآید؟ عشق. آن چیست که تب دارد بی آن که هیچگاه بیمار باشد؟ زمان. آن چیست که نور را با دستمالی آلوده پاک میکند؟ جنون. آن چیست که ناخوانده وارد میشود و نارانده خارج؟ زندگی.