بریدهای از کتاب سردار سربدارها: خاطرات مردم سبزوار از ایام شهادت حاج قاسم سلیمانی اثر سیدسعید آریانژاد
1404/6/31 - 18:44
ر سبزوار ساختمان نیمهکارهای نبش یک چهارراه بود که زاویه دیدِ خیلی خوبی برای رهگذران پیاده و سواره داشت. صاحب ساختمان بعد از شهادت حاج قاسم با هزینه شخصی بَنِر بسیار بزرگی از سردار را روی آن ساختمانِ ناتمام نصب کرد؛ بزرگترین عکس حاجی بود در تمام شهر. از فاصله خیلی دور هم میشد چهره باابهت سردار را روی آن ساختمان، به خوبی دید. رویش نوشته بود: «انتقام خواهیم گرفت.» ➕ بعدها شنیدم نزدیک انتخابات یکی از نامزدهای انتخاباتی رفته بود سروقت صاحبِ ساختمانِ نیمهکاره و پیشنهاد پولی تپل به او داده بود تا اجازه دهد عکس خودش به جای عکس سردار روی دیوار جاخوش کند. صاحبِ ساختمان قبول نکرده بود و از خیر آن پول گذشته بود. بهنظرم او هم مثل ما و مثل همه مردم شهر به دیدن عکس حاج قاسم روی ساختمانش بدجوری عادت کرده بود.