بریدهای از کتاب تولد در توکیو: خاطرات اتسوکو هوشینو اثر حامد علی بیگی
بعد از اینکه خوب دربارهی شیعه مطالعه کردم دلم برای شیعه سوخت این که چقدر مطالب عمیق زیبایی در شیعه هست و هیچ کدامشان به مردم دنیا نمیرسی داشتم میفهمیدم دستهایی هست که نمیگذارند این معارف به مردم برسد. اگر هم کسی بخواهد خودش درباره ی شیعه تحقیق کند حتماً باید زبان انگلیسی بلا .باشد برای همین بود که تصمیم گرفتم مقالاتی را که درباره ی شیعه میخواندم به زبان ژاپنی ترجمه کنم و روی وبلاگم قرار دهم شروع کردم به ترجمه ی مقالات مختلف و در بینش قرآن و دعاهای زیبای شیعه را هم ترجمه میکردم هر مقاله ای که میخواندم و فکر میکردم تأثیرگذار است ترجمه میکردم زیارت عاشورا را هم ترجمه کردم البته زبان عربی که بلد نبودم ولی چند ترجمه ی متفاوت انگلیسی را مقایسه میکردم و ترجمه ای را که صحیح تر بود به ژاپنی ترجمه میکردم