بریدۀ کتاب
1403/3/16
معلوم نیست که اصلاً ما مسلمانیم یا نامسلمان، به خدا اعتقاد داریم یا نداریم؟ قیامت را اعتقاد داریم یا منکر هستیم؟ هیچ وضعمان معلوم نیست، فقط تقلید محض، چرا؟ چون در دنیای اروپا برای مردههای خودشان یک دقیقه سکوت میکنند. چرا میترسید؟! مسلمانم، او مرده است، برای مسلمان طلب مغفرت باید کرد، یک سوره کوچک قرآن باید خواند؛ حمدی میخوانیم، سورهای میخوانیم، یا چهار تا قُلْ هُوَ الله میخوانیم یا یازده تا قُلْ هُوَ الله میخوانیم یا هفت تا انّا انْزَلْنا میخوانیم. بچههای ما وقتی که بشنوند برای مردههای ما در مجلس شورا و مجلس سنا یک دقیقه سکوت اعلام میکنند چه فکری میکنند