بریده‌ای از کتاب غرور و تعصب اثر جین آستین

Delbar

Delbar

بریدۀ کتاب

گاهی ملاحظه کاری زیاد، به ضررت تمام می‌شود. اگر زنی احساسش را مخفی نگه دارد و آن را بروز ندهد شاید فرصت جلب علاقه آن مرد را برای همیشه از دست بدهد و دیگر چه فرقی می‌کند کسی این موضوع را بداند یا نه. تقریبا در هر دلبستگی، قدردانی یا خودبینی وجود دارد و نباید هر یک را به حال خود رها کرد. همه ما می‌توانیم رابطه‌ای با میل و رغبت را شروع کنیم و کمی علاقه هم تا حدی طبیعی است، اما تعداد کمی از ما شجاعت کافی به خرج می‌دهیم که واقعا بدون هیچ دلگرمی عاشق شویم. از هر ده زن، نه تای آنها احساساتشان را بیشتر از آنچه که هست بروز می‌دهند.