بریدۀ کتاب

رجال کشی: ترجمه کتاب الرجال کشی
بریدۀ کتاب

قال امام صادق علیه السلام = سلمان به علم اول و آخر رسید او دریایی است که پایانی ندارد و او از ما اهل بیت است علم سلمان به حدی رسیده است که او روزی به مردی که در بین جماعتی بود رسید.سلمان به او گفت (بنده خدا از کاری که کردی به سوی خدا توبه کن) این را گفت و رفت. گروه حاضر پس از رفتن سلمان به ان مرد گفتند: به راستی سلمان تو را به امری منکر متهم نمود تو آن را از خود دفع نکردی آن مرد گفت او به کاری مرا خبر داد که جز خدا و من کسی بر آن آگاه نبود و در خبر دیگر مثل همین قضیه نقل شده و در آخر آن اضافه شده که آن مرد ابوبکر بن ابو قحافه بود.