بریده‌ای از کتاب همسر دوست داشتنی اثر مهدی خدامیان آرانی

بریدۀ کتاب

به سخنى از پيامبر برخورد كردم كه فرمود: بهترين اعمال نزد خدا، خوشحال نمودن يك مسلمان است. و به راستى چه مسلمانى بيش از همسر ما شايسته خوشحال نمودن است؟ وقتى كه تو تصميم مى‌گيرى تا همسر خود را خوشحال سازى، بدان تو كارى انجام مى‌دهى كه خدا خيلى آن را دوست دارد. امام باقر(ع) فرمود: هيچ عبادتى همانند اين نيست كه قلب مؤمنى را شاد نمايى. آيا فراموش كرده‌اى كه همسر تو از اهل ايمان است، پس بدان اگر او را خوشحال كنى رسول خدا را خوشحال كرده‌اى! مگر اين سخن رسول خدا را نشنيده‌اى كه فرمود: هر كس يك مؤمن را خوشحال كند مرا خوشحال نموده است.