بریدهای از کتاب قصه معراج اثر مهدی خدامیان آرانی
1403/6/29
خداوند، سيصد هزار سال قبل، هديهٔ پيامبر خود را آماده كرده است. هدف خدا از خلقت آن سيب خوشبو چه بود؟ به نظر شما آيا فرشتگان به جواب سؤال خود رسيدند؟ بايد صبر كنى تا پيامبر اين سيب را تناول كند و از آن حضرت زهرا سلاماللهعلیها، پا به عرصه گيتى گذارد، آن وقت، رازِ خلقت اين سيب برايت معلوم مىشود. حتماً شنيدهاى پيامبر بارها و بارها حضرت زهرا سلاماللهعلیها را مىبوسيد؟ و عايشه (همسر پيامبر) كه اين منظره را مىديد زبان به اعتراض گشود. يك روز پيامبر به او فرمود: فاطمهٔ من از آن ميوهٔ بهشتى خلق شده است. من هرگاه دلم براى بهشت تنگ مىشود فاطمهام را مىبويم و مىبوسم. چرا كه فاطمهٔ من بوى بهشت مىدهد!