بریده‌ای از کتاب راه رشد ؛ الگوی دینی تربیت کودک و نوجوان اثر محمدصادق حائری شیرازی

سارا

سارا

1404/4/6

بریدۀ کتاب

یکی از مومنین اهل شیراز گفت که در جریان قحطی و بیماری حسبه شیراز در سنه حدود ۱۳۲۱ در خانه ما همه مریض بودند با مدیریت آیت الله سید نورالدین حسینی الهاشمی دکترها و بازاری‌ها، دارو، هندوانه غذا و غیره تهیه می‌کردند و با شناسایی قبلی به مریض‌ها می‌رساندند. در ابتدا دکتر به خانه می‌آمد و نسخه می‌نوشت اما وقتی حال من و دیگر افرادخانه بهتر شد دیگر دکتر نیامد و با پای خود به مطب می‌رفتیم بهتر که شدیم دیگر غذا هم ندادند و خودمان برای گرفتن می‌رفتیم می‌گوید اینجا ربوبیت خدا را شناختم که «هرچه تواناتر شدم از من گرفت »؛این روش تربیتی خداست! شما ربوبیت خدا را در کشور خودمان نگاه کنید آن موقع که هیچ نداشتیم و آمریکا خواست حمله کند در تبش طوفان شن فرستاد اما در جنگ عراق این کار را نکرد. زیرا مقابله با عراق، در توانمان بود