بریده‌ای از کتاب همسر دوست داشتنی اثر مهدی خدامیان آرانی

بریدۀ کتاب

پيامبر اسلام فرمود: نشستن مرد نزد همسر خويش، نزد خدا بهتر از اعتكاف در مسجد من است. به راستى كه دين و آيين ما چه دين كاملى است؟ در كدام مكتب مى‌توانى ارزش نشستن پيش همسر را اين قدر بالا بيابى! در كجا مى‌توانى چنين عزّتى را كه اسلام به شما داده است، بيابيد! در كجاى دنيا به زن اين همه احترام و ارزش داده شده است كه نشستن كنار او، براى شوهرش ثواب اعتكاف داشته باشد! و افسوس و صد افسوس كه ما چقدر از دين واقعى فاصله گرفته‌ايم. [...] اگر همهٔ مردان جامعهٔ ما به همين يك دستور پيامبر عمل مى‌كردند و هر روز، ساعتى در كنار همسر خود مى‌نشستند و سخن دل او را مى‌شنيدند و به احساسات و عواطف او گوش مى‌كردند، آيا ما ديگر در خانواده‌ها اين همه مشكل مى‌داشتيم؟ آيا ديگر اين همه زنان افسرده در جامعه ما يافت مى‌شد؟ آرى، مردى كه ياد گرفته است هر روز مقدارى از وقت خود را صرف همسرش كند و سخن او را بشنود نه تنها به ثواب بزرگى دست يافته، بلكه قلب همسر خويش را براى هميشه تسخير كرده است.