بریدۀ کتاب
1402/12/11
خدا به من گفته حق نداری به پدر و مادرت بی احترامی کنی منم بیاحترامی نمیکنم. اما ممکنه نتیجه ی بیاحترامی نکردن من زور گفتن اونا باشه؟ خوب باشه. من که نتیجه کارمو همون موقع که احترام گذاشتم دیدم. ما زیاد میشنویم که باید بندگی کنیم و کاری به نتیجه نداشته باشیم اما دقیقتر این حرف اینه که: «نتیجه اصلی هر کاری همون بندگیه که با انجام اون کار به دستش میاریم» خود اون مدارا یا خود اون احترام به پدر و مادر اصلیترین نتیجه کار برای ماست. حالا اینکه مدارای ما در طرف مقابل اثر اصلاحی و مثبت بزاره خودش یه نتیجه دیگه است اما نتیجه فرعی صفحه ۶۳