بریده‌ای از کتاب همسر دوست داشتنی اثر مهدی خدامیان آرانی

بریدۀ کتاب

امام صادق علیه‌السلام می‌فرماید: هر چه ايمان شما بيشتر شود محبّت شما به همسرت بيشتر مى‌شود. يعنى حواست باشد، اگر تو به سوى خدا ميل پيدا كردى و نماز و عبادتت بيشتر شد، بايد ببينى آيا همسر خود را بيشتر از قبل دوست دارى يا نه؟ اگر جواب مثبت بود پس خوشا به حالت! زيرا كه در معنويت رشد كرده‌اى! اگر نماز خواندن تو بيشتر از قبل شد، امّا اخلاق تو نسبت به همسرت بهتر نشد، بلكه نسبت به او بى‌تفاوت شدى بايد بدانى كه آن عرفانى كه دنبالش رفته‌اى سرابى بيش نيست! من چقدر افرادى را ديده‌ام كه چون در وادى عرفان قدم برداشته‌اند به همسر خود كم‌مهرى‌ها نموده‌اند! آخر الگوى ما چه كسى مى‌باشد! اگر ما واقعاً شيعهٔ امام صادق علیه‌السلام هستيم پس چرا رفتار ما با سخن آن حضرت، مطابقت ندارد؟