بریدهای از کتاب آوای یخ و آتش: بازی تاج و تخت اثر جورج آر.آر. مارتین
1403/10/1
4.7
این بریده قسمت آخر کتاب یاران حلقه رو لو میده! اما داستان مارتین از نظر محتوا، گرچه تفاوت های زیادی با آثار حماسی فانتزی دارد اما وجوه مشترک بسیاری نیز با ارباب حلقهها دارد. خود او میگوید: ((با وجود این که من تفاوت های زیاد و مهمی با تالکین دارم، اما برای او بیشترین ارزش و احترام قائل هستم. اگر به ارباب حلقه ها نگاه کنید، این مجموعه با تمرکز بسیار آغاز میشود و تمامی شخصیتها با هم هستند. اما در انتهای کتاب اول یاران از هم جدا میافتند و هر کدام ماجراجویی متفاوتی را تجربه میکنند. من نیز چنین کردم. در آغاز همه به جز دنی در وینترفل هستند، سپس آنها به گروههای مختلفی تقسیم میشوند و در نهایت آن گروهها نیز خود از هم میپاشند. هدف جدا کردن، چرخیدن و بازگشت به یکدیگر بود. بافتن این نکته که چه زمانی حرکت آغاز شود، یکی از مشکلاتی بوده که من خود نیز هنوز با آن دست به گریبانم.))