بریدهای از کتاب برنامه ریزی در ایران 1356 - 1316 اثر مسعود نیلی
1403/12/10
روشنفکران در کشور ما همواره در موضع نقد قرار داشتهاند و مایل بودهاند سیاستمدار را از «بیرون» مورد ارزیابی قرار دهند و خود را به عنوان چالشگر «اصل موجودیت» سیاستمدار معرفی کنند. در حالی که تکنوکراتها داعیهی رقابت با سیاستمدار را نداشتهاند و همواره از «درون» تلاش کردهاند به اشتهای سیریناپذیر سیاستمدار از طریق گفتوگویی مسالمتآمیز و البته سلسلهمراتبی و غیرچالشی مهار بزنند. آن چه امروز در دستان مردم کشور عزیز ما قرار دارد، اعم از مدرسه و دانشگاه و بیمارستان و واکسیناسیون و غیره، بدون تردید حاصل این گفتوگوی مسالمتآمیز است که روشنفکران ما هیچگاه حاضر نبودهاند به آن تن در دهند.