بریده‌ای از کتاب کتاب من و دیگری اثر احمد اخوت

بریدۀ کتاب

دیگر ظاهراََ کار چندانی برایش نمانده بود. رومن کاسف، گاری شوخ‌طبع، آنکه در پاسخ رمبو که من دیگری است گفت من هزار شکل دارد، مرد گریزان از خود و متنفر از پدر و نام خانوادگی، آنکه می‌خواست زندگی دیگری را آغاز کند و جای دیگری بنویسد، یک سال پس از خودکشی همسرش جین سیبرگ، هنرپیشه‌ی معروف، در سوم دسامبر ۱۹۸۰ در حالی که ردای سرخرنگ موردعلاقه‌ی قهرمان رمان رنگهای روز را پوشیده بود با شلیک گلوله در دهان (به سبک همینگوی) به زندگی خود پایان داد. در کتاب زندگی و مرگ امیل آژار نوشت: "خداحافظ، متشکرم، من که حسابی تفریح کردم."