بریدهای از کتاب جهاد تبیین: در اندیشه ی حضرت آیت الله العظمی خامنه ای (مدظله العالی) اثر سیدعلی خامنه ای
1404/2/16
اینطور نیست که رابطه برای کشور ما فایدهای داشته باشد؛ که اگر رابطه نباشد یا مذاکره نباشد، این مشکلات به وجود خواهد آمد و اگر این مذاکره و رابطه انجام شد، مشکلات از بین خواهد رفت؛ نه. نه آمریکا برای ایجاد مشکلات آن چنان دستش باز است و نه رابطه و مذاکره این چنین معجزه گری ای برای رفع مشکلات دارد. هیچ کدام از اینها نیست؛ بسته به توان ملت است، بسته به عرضهی یک حکومت است، بسته به اقتدار و عزتخواهی ما است که بتوانیم در مقابل آمریکا بایستیم و بر طبق اراده و بر طبق مصالح کشورمان اقدام کنیم.