بریده‌ای از کتاب نطق فرادستور: شرح مکمل بیانات مقام معظم رهبری به مناسبت بازگشایی یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در خردادماه 1399 اثر محسن مشرقی

بریدۀ کتاب

اگر شما هر قانونی بگذارید، مربوط به حمل و نقل جاده‌ای باشد، مربوط به گمرک باشد، مربوط به اقتصاد باشد، مربوط به سیاست خارجی باشد،‌ هرچه باشد، یک آثار تربیتی و اخلاقی هم دارد؛ به این جنبه از قانون توجه بشود. اگر ما قانونی می‌گذاریم که روح قانون‌پذیری را در مردم تقویت می‌کند، این خوب است؛ اگر بعکس، قانونی می‌گذاریم که روح قانون‌شکنی و بی‌اعتنایی به قانون را در کردم به وجود می‌آورد _ولو به طور غیرمستقیم_ این مرجوح است. [مقام معظم رهبری ، ۱۳۸۸/۴/۳۰ ]

پ.ن: حال، این قاعده را تطبیق دهید با تصویب قانون جرم انگاری فیلترشکن در وضعیت فعلی جامعه که بسیاری از اپلیکیشن‌ها فیلتر است و دسترسی به VPN راحت و فراگیر.