بریده‌ای از کتاب قرآن کریم اثر هو

ساناز مهدوی

ساناز مهدوی

بریدۀ کتاب

آیا مؤمنان را همچون مجرمان قرار می‌دهیم؟ شما را چه می‌شود؟ چگونه داورى می‌كنید؟ آیا كتابى دارید كه از آن درس می‌خوانید(؟) كه آنچه را شما انتخاب می‌کنید از آن شماست؟ یا اینكه عهد و پیمان مؤكد و مستمرى تا روز قیامت بر ما دارید كه هر چه را حكم كنید براى شما باشد؟ از آنها بپرس كدام یك از آنان چنین چیزى را تضمین می‌كند؟! أَفَنَجْعَلُ الْمُسْلِمِينَ كَالْمُجْرِمِينَ(۳۵)مَا لَكُمْ كَيْفَ تَحْكُمُونَ(۳۶)أَمْ لَكُمْ كِتَابٌ فِيهِ تَدْرُسُونَ(۳۷) إِنَّ لَكُمْ فِيهِ لَمَا تَخَيَّرُونَ(۳۸) أَمْ لَکُمْ أَیْمَانٌ عَلَیْنَا بَالِغَةٌ إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ إِنَّ لَکُمْ لَمَا تَحْکُمُونَ(۳۹) سَلْهُمْ أَیُّهُمْ بِذَلِکَ زَعِیمٌ(۴۰) سورهء «قلم»