بریده‌ای از کتاب چگونه دستورات دینی ما را تربیت می کنند؟ اثر علیرضا پناهیان

بریدۀ کتاب

✧‌ ﴿ یکی از تفاوت‌های نسخه‌های دینی‌ با نسخه‌های دنیایی، برای درمان درد‌های‌ انسان، این است که اگر شما مثلا آثار‌ آنتی‌بیوتیک و آثاری را که مصرف آن در‌ بدنِ شما دارد، ندانید، صِرف مصرف‌ آنتی‌بیوتیک اثر خود را می‌‌گذارد و کار خودش را انجام می‌دهد. نیازی به سواد و آگاهی شما ندارد. اگر دارو را بخورید، چه متخصص باشید، چه عامی باشید، دارو کارکرد یکسانی خواهد داشت. اما نسخه‌های دینی این جور نیستند. این نسخه‌ها را هر چه بیشتر بفهمیم، و داروهایش را هرچه بیشتر بشناسیم، بیشتر اثر خواهد داشت.﴾ ‌ برشی از کتاب #چگونه_دستورات_دینی_ما_را_تربیت_می‌کنند؟ ‌ #استاد_پناهیان ‌ ‌ ✧‌ ‌