بریدهای از کتاب علی (ع) از زبان علی (ع): زندگی و زمانه امیرالمومنین (ع) از زبان ایشان اثر محمد محمدیان
1403/9/4
[یکی از یارانم با حسرت آرزو کرد : دوست داشتم برادرم نیز در این صحنه ها حاضر بود و این پیروزی بزرگ را میدید. از وی پرسیدم آیا دل برادرت با ما بود؟ گفت: آری. به وی بشارت دادم:] آری، او هم در این جنگ با ما بود. بلکه باید بگویم افراد زیادی در این جنگ با ما شریک خواهند بود که هنوز به دنیا نیامدهاند و در پشت پدران و رحم مادران هستند؛ ولی با ما همعقیده و همآرمان اند. به زودی متولد میشوند و دین و ایمان به یاری آنان تقویت میشود. 📚علی از زبان علی علیهالسلام ✍ امیرالمؤمنین علی علیه السلام (گردآوری محمد محمدیان)