بریده‌ای از کتاب رازهای ارتباط با جنس مخالف اثر مسلم داودی نژاد

بریدۀ کتاب

مگر یک زن از چه جایگاهی برخوردار میشود بسیاری از ما وقتی به مرقد امام معصوم و یا امام زادگان میرسیم دست بر سینه گذاشته و سلام می دهیم در حالی که پیغمبر خدا که اشرف مخلوقات میباشد وقتی به در خانه حضرت فاطمه که یک زن است میرسید جلوی در خانه حضرت زهرا دست بر سینه میگذاشت و میگفت: «السلام علیک یا فاطمة الزهرا» و یا دستان این دختر را بوسه میزد. 📖📚 بسیار عجیب است که اسلام به یک خانم این همه عزت داده است در حالی که در قرآن حتی وقتی میخواهد حکم دزدی را بیان کند، ابتدا دزد آقا را می آورد و بعد خانم را و این چنین میگوید السارق و السارقه) و وقتی می خواهد بحث از تربیت نماید میفرماید: هنَّ لباس لكم و أنتم لباس لهن. یعنی از دامن زن مرد به معراج رسید و بعد مردی آمد و دیگران را تربیت نمود. اسلام که به زن این همه عزت داده کاش زنان از این همه عزت مواظبت میکردند. 🌱📚