بریده‌ای از کتاب برای تاریخ می گویم: خاطرات محسن رفیق دوست (1368 - 1378) اثر سعید علامیان

بریدۀ کتاب

بسم الله عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد. شهادت مظلومانه و دردناک سید عباس موسوی ترجمان کلام خدا شد که: ما هیچ نعمتی را نمی گیریم مگر اینکه مثل آن یا بهتر از آن را به شما بدهیم. بعد از ایشان شاهد مدیریت بسیار عالی و جهادی آقای سید حسن نصرالله بودیم‌.... اسرائیل از این جنایت ها زیاد مرتکب شده، اما الان علیرغم میل آنها دنیا را به جایی رساندیم که شعار نیل تا فرات تبدیل به این شد که دور خودشان دیوار بکشند و باز هم احساس امنیت نکنند. نتیجه قهری همان آدمکشی های ناجوانمردانه این شد که خیلی ها شمارش معکوس نابودی اسرائیل را باور کرده اند و امیدواریم به زودی این اتفاق بیفتد.