بریدۀ کتاب
1402/2/2
یک وقتهایی باید یک چیزهایی را تجربه کنی، تا مفهوم واقعیاش را درک کنی. جملهای هست که میگوید: "ارزش یک دقیقه را از کسی بپرس که به قطار یا هواپیما نرسیده است. ارزش یک ثانیه را از کسی بپرس که از حادثهای جان سالم به در برده است." من معنای تفاوت آماری را که رسانهها اعلام میکنند آنجا درک کردم. اولین بار که تعداد شهدا را ۱۲۳ نفر اعلام کردند و بعد از بیست دقیقه این آمار به ۱۲۵ تبدیل شد؛ ما کل سایتهای خبری را به دنبال اسم آن دو نفر گشتیم. بعدتر که آمار به ۲۰۵، ۲۶۳ و عددهای دیگر تبدیل شد هم. حتی اگر یک نفر به تعداد شهدا اضافه یا ازشان کم میشد؛ فکر میکردیم اون بابای ما هست یا نیست.