بریدهای از کتاب مانستر اثر نائوکی اوراساوا
گرچه شاید حرفم حاشیههایی ایجاد کند اما به نظر من کثیفترین و خونریز ترین قاتلها آنهایی هستند که نتوانسته اند انسانهای نامدار و بزرگی شوند؛ بنابراین با اعمال و جنایات وحشتناکشان نام خود را در تاریخ به یادگار میگذارند. هر دو گروه مثل دوقلوهایی هستند که مشترکات زیادی دارند اما هرکدام یکسوی جهان زندگی میکنند! کسانی که مرتکب قتلهای غیرقابلتصور میشوند و کسانی که به موفقیتهای بزرگ دست مییابند، هر دو خیالات و رویاها و جاهطلبیهای عظیمی در دل دارند. و چون هر دو چنین چیزهای غولآسایی را درون خود نگه میدارند، تا زمانی که رویاهایشان را محقق نبینند، هرگز راضی و آسوده نمیشوند. هرچه امیدها و آرزوهای انسان بیشتر باشد، توانایی رسیدن به عظمت یا تبدیلشدن به جنایتکاری بیرحم هم در او بیشتر است.