بریدهای از کتاب همسر دوست داشتنی اثر مهدی خدامیان آرانی
1403/6/29
حضرت سجاد علیهالسلام فرمود: وقتى به بازار مىروم و براى خانوادهٔ خود، گوشت خريدارى مىكنم، اين كار را از آزاد كردن يك بنده، بهتر مىدانم. حتماً شنيدهاى كه پيامبر چند روز قبل از ماه رمضان براى مردم سخنرانى كرد و براى مردم در مورد عظمت ماه رمضان سخن گفت. آرى، ماه رمضان بسيار عزيز است و اگر تو بتوانى در اين ماه مؤمنى را افطارى بدهى خدا به تو ثواب آزاد كردن يك بنده مىدهد. فكر مىكنم منظور مرا فهميدى! اگر بروى و براى خانواده خودت خريد كنى اين كار تو همانقدر ثواب دارد كه افطارى دادن در ماه رمضان! بنازم اين مكتب را كه چقدر زيبا تلاش مىكند كانون خانواده را مستحكم سازد. آرى، من مىدانم كه در صف نانوايى ايستادن براى تو خيلى سخت است! از امروز به بعد، هر وقت كه در صف نان ايستادى به ياد اين سخن امام سجاد علیهالسلام باش و بدان كه در حال عبادت هستى! من مىدانم ديگر هر وقت همسرت به تو سفارش خريد چيزى را براى خانه بكند، تو با ميل و رغبت اين كار را انجام مىدهى چرا كه تو با اين كار به كمال معنوى بزرگى دست مىيابى!