بریدۀ کتاب
2.8
به آرنولد بنت فکر میکردم، به عادت فوقالعادهای که داشت و پشت هر کتابی که میخواند، چند صفحه سفید میچسباند تا یادداشتها و نظرهایش را موقع خواندن کتاب بنویسد. آدم همیشه کنجکاو است بداند در دورههای مختلف گذشته از چه چیزی خوشش میآمده، چه رفتاری داشته، به افکار و اتفاقات چه واکنشی نشان میداده. آدم به راحتی میتواند در حاشیهنویسیهای کتابهای مختلف، شخصیتهای گذشتهٔ خودش را کشف کند.
1403/8/11
دقیقااااا جالب اینجاست که حتی نه بعد سالها بعد یه ماه هم ممکنه متعجب بشی از نظری که درباره یه داستان روایت یا کتاب داشتی دقیقا این اتفاق امروز صبح برای من افتاد
1403/8/11
نه میدونی این از جنس کدوم تغییرات ه تغییر عقیده و نوع نگاه نیست اون حالتی ه که هیجان بعد از تموم شدن کتاب تموم شده و میبینی اون لحظه که کتاب تموم شد یه نظر هیجانی درباره ش داشتی ولی میذاری یه هفته میگذره دقیق تر میشه نظرت و متفاوت اینجا متفاوت بودن نظرت با هفته پیش الزاما تغییر نوع نگاه فردی نیست یه جورایی تغییر منطقی نسبت به کل کتابه @Rana