بریدۀ کتاب

خردمندی در زندگی روزمره: آزادی، شهرت، دروغ و خیانت و چهارده گفتار دیگر
بریدۀ کتاب

قدرت را نمی‌توان برچید. فقط می‌شود آن را با جایگزین کردن یک حکومت با حکومتی دیگر، بهتر یا بدتر کرد. بدبختانه این هم حقیقت ندارد که اگر بساط قدرت سیاسی برچیده می‌شد ما همه در صلح و برادری زندگی می‌کردیم. این موضوع تصادفی نیست، چون سرشت خود انسان باعث می‌شود علایق انسان‌ها با هم اختلاف و تزاحم پیدا کنند. میزانی از پرخاشگری در همه‌ی ما هست و هیچ حدی برای نیازها و امیال ما وجود ندارد. بنابراین نسبتا روشن است که اگر نهادهای قدرت سیاسی به شکل معجزه‌آسا نابود شوند، نتیجه‌ی آن نه برادری جهانی، بلکه سلاخی جهانی‌ست.