بریدهای از کتاب هیچ چیز جای کتاب را نمی گیرد: اعترافات یک خوره کتاب اثر آن بوگل
📚برشی از کتاب: کتاب ما را به عمق زندگی دیگران می کشاند و با صفحه صفحه اش جهان را از دریچه چشم دیگری نشانمان می دهد. بدون اینکه از جایمان تکان بخوریم، به جاهای جدید و هیجان انگیز می بردمان و در چشم برهم زدنی حس می کنیم کنار رود سِن، میان صحرای آفریقا یا در پیاده های منهتن مشغول قدم زدنیم. کتاب ها فضایی امن ایجاد می کنند تا با موقعیت های جدید و ناآشنا مواجه شویم زندگی در محیط های غریبه را تمرین کنیم و به طور آزمایشی با آدم ها و تجربه های تازه روبه رو شویم .با خواندن یاد می گیریم که، چطور پیروزی ،ترس ،فقدان و غم را حلاجی کنیم و چطور از پس خواهر و برادره ای اعصاب خردکن، دوستان پرحاشیه ،یا چیزهای بسیار بسیار بدتر برآییم. بنابراین ،اگر در زندگی واقعی همان اتفاقات برای خودمان بیفتد خیلی هم چیز جدیدی نیست؛ قبلا تجربه اش کرده ایم، البته در دنیای کتاب. اینکه بتوان اتفاقات زندگی واقعی را پیشاپیش تجربه کرد یکی از مزایای بزرگ کتابخوانی است. . کتاب کوتاه،قند و خوش خوانی بود🦋✨ راهنمایی هایی راجب کتاب ها داشت که ازشون قراره استفاده کنم🪿🤍 و البته شاید یه روزی برگردم و دوباره بخونمش📕🪄