بریدۀ کتاب
1403/6/20
آمارها[ی عمکرد جهاد در نخستین سال فعالیتش] را که خواندم، امام فرمودند که اینها را به مردم بگویید تا در جریان باشند. با این حال یک سال گذشت و هیچ کس فرمایش امام را ... عمل نکرد. سال دوم که خدمت امام رفتیم، همینطور که داشتم آمارها را میخواندم، ... متوجه شدم که امام یک حالت نیمهبرافروختهای دارند. با پایان صحبتهای من فرمودند: «مگر نگفتم اینها را به مردم بگویید؟ چند بار بگویید. مردم فراموشکارند» و آن جملهی معروف را گفتند که «وقتی مرغی یک تخم میگذارد، اینهمه سروصدا میکند. آن وقت شما این همه کار کردهاید، هیچ نمیگویید».