بریده‌ای از کتاب وقت چای در اطراف جهان اثر دنیس وایسبلوث

بریدۀ کتاب

صفحۀ 24

پاکستانی ها با پسته و بادام و ادویه یک جور چای صورتی رنگ مخصوص درست می کنند. تازه، چیز عجیب تری هم هست. پاکستانی ها توی این چای جوش شیرین هم می ریزند. جوش شیرین چای را خوشمزه تر میکند و رنگ آن هم صورتی می شود

پاکستانی ها با پسته و بادام و ادویه یک جور چای صورتی رنگ مخصوص درست می کنند. تازه، چیز عجیب تری هم هست. پاکستانی ها توی این چای جوش شیرین هم می ریزند. جوش شیرین چای را خوشمزه تر میکند و رنگ آن هم صورتی می شود

6

32

(0/1000)

نظرات

جالب بود

1

کیانی

کیانی

1402/6/30

چه جوری؟

1

جوش شیرین 🤢
1

0

باید بگم من از این چای خورده ام و مزده ی جالبی می دهد و صورتی خوش رنگی هم هست....🤭 

0

واقعاً ؟چه جالب

1