بریدهای از کتاب مستند ضدصهیونیزمی - تکفیری حیفا اثر محمدرضا حدادپور جهرمی
1403/11/29
ابوبکر ادامه داد: اهل سنت ما که اهل سنت نیست اهل سنتی که هم به زیارت قبور میرود و هم بر محمد و آل محمد درود بفرستد و هم به دور کعبه طواف کند و هم نذر کند و هم استغاثه باران بخواند و... که دیگر اهل سنت نیست به قول شیخ الاسلام ابن تیمیه اهل سنتِ واقعی نیست؛ مگر آن که این تفکرات را رها کرده و به اصل اسلام «برگردد حفصه نفس عمیق کشید و پس از لحظه ای سکوت در آن جمع لب به سخن گشود و گفت: من با ابوبکر کاملاً موافقم از این همه درایت و صحبتهای سطح بالايي که کرد راضی هستم و اینها را قبول دارم؛ به نظر من هم اهل سنت ،الان در شناسنامه اهل سنت هستند. آنها به اسم اهل سنت اند و به ،رسم شیعیانی هستند که فقط بعضی کارهایشان با شیعیان دیگر متفاوت .است مشکل اول ما با اسلام امروز است و مشکل دوم ما با اهل سنت ام المصائب ما هم کسانی نیستند جز شیعیان