بریده‌ای از کتاب جوجه های رنگی و بچه های فرنگی: مشکلات پیش روی تربیت در دنیای امروز اثر محسن عباسی ولدی

بریدۀ کتاب

رسول رحمت و مهربانی، محمد مصطفی‌(ص) فرمود: هر کسی که به دنیا می‌آید، بر اساس فطرت به دنیا می‌آید؛ یعنی با معرفت به اینکه الله، خالق اوست. انسان، وقتی به دنیا می‌آید، با فطرتی به دنیا می‌آید که تحت تاثیر موانع شکوفایی فطرت، قرار نگرفته است. به همین دلیل هم کودک را باید در زمره موحّدان خالص دانست. اگر این فطرت، با یک تربیت صحیح، همچنان دست نخورده باقی بمانَد، ما وظیفه خود را در تربیت فرزند، انجام داده‌ایم. به عبارتی می‌توان گفت: وظیفه پدر و مادر در تربیت، مراقبت از فطرت فرزندان است.