بریده‌ای از کتاب اینترنت با مغز ما چه می کند؟ اثر نیکلاس کار

بریدۀ کتاب

شما می‌توانید کتاب را همراهتان به ساحل دریا ببرید، بدون اینکه نگران ورود شن و ماسه به داخل آن باشید. می‌توانید آن را با خودتان به رختخواب ببرید، بدون اینکه نگران باشید اگر خوابتان گرفت از دستتان روی زمین بیفتد و خراب شود. اگر قهوه هم روی آن بریزد، مشکلی پیش نمی‌آید. می‌توانید روی آن بنشینید،می‌توانید آن را روی میز بگذارید، صفحه‌ای را که دارید می‌خوانید،علامت بگذارید و چند روز بعد ادامه آن را از همان صفحه‌ای که رها کرده بودید، از سر بگیرید. هرگز دغدغه اینکه چگونه و کجا آن را به برق بزنید،یا نگران تمام شدن شارژ باتری‌اش نیستید.