بریدهای از کتاب بیابان تاتارها اثر دینو بوتزاتی
1404/4/1
..اما هیچ مرگی دشوارتر از مرگ در گمنامی و غربت و تنهایی نیست،بر بستر حقیر یک مسافرخانه با چهره ای کریه و فرتوت،آن هم بی فرزندی که بقایت در وجود او مسلم باشد.
1404/4/2
به نظرم اینکه تنها بمیری بهتر از اینکه میون جمعی بمیری که بهت اهمیتی ندادن و نمیدن و فقط بعد مرگت براشون میشی پدر همسر دوست و حامی
1404/4/4
زندگی دردناکه و ما این درد رو هر روز تجربه میکنیم...پذیرشش اولین قدم درد نکشیدن هس...فکر میکنم هیچی به اندازه دست کشیدن از زندگی آدم رو به ساختنش امیدوار نمیکنه
1404/4/4
چجوری وقت دست میکشی از زندگی به ساختنش امیدوار میشی؟اصلا وقتی دست بکشی از زندگی دیگه هدفی وجود داره که امیدی به ساختنش باشه؟
1404/4/4
وقتی میفهمی قدرت دست کشیدن داری پس قدرت ساختنش رو هم داری...آدمی که میتونه راحت به مرگ، چیزی که براش آیندهای در نظر گرفته نشده فکر کنه، از زندگیای که به همون مرگ ختم میشه نمیترسه...یه جرقه کافیه...جرقه اینه بفهمی چیزی برای از دست دادن نیس..یا میبری یا مثل مرد میبازی...بهتره فکر کنی که زندگی هدفی نداره و باید بسازی تا اینکه داره و هی الکی دنبالش بگردی..البته که منظور من دست کشیدن از زندگی ناامیدی و پوچی هست نه خودکشی
1404/4/4
آدمایی قدرت زندگی کردن ندارند که از مرگ میترسن...وقتی از مرگ نترسی ساختن زندگیت برات راحت میشه چون میگی بالاخره از بین میره پس بذار بسازم حداقل...اینطور نیس؟ @mehranm
1404/4/4
خودم به شخصه از مرگ خیلی میترسم ولی همیشه با خودم میگم هنوز سراغم نیومده پس زمان تلاش برای ساختن زندگیم و رسیدن به آرزوهام تا قبل از مرگمه..با اون نگاهی که شما مطرح کردین هیچوقت پیش نرفتم.ولی حتما هستن کسایی که در مواجهه با مرگ از این روش استفاده میکنن. @hosseint769
مهران م
1404/4/2