بریدۀ کتاب

ام علاء؛ روایت زندگی‌ ام‌ الشهداء فخرالسادات طباطبایی
بریدۀ کتاب

گفتم:" خب بی بی! جای امام حسین هم خوبه. چرا براشون گریه می کنید؟" بی بی .....گفت:" آره، بی بی! قطعا جای امام حسین تو بهشته. ولی ما میدونیم که چطور شهیدش کردن. میدونیم که چقدر به خودش و خانوادش ظلم کردن. لب تشنه، تو اون کویر داغ، بعد هم یکی یکی فرزندانش رو جلوی چشمش شهید کردن. گریه ما بخاطر این همه ظلم در حق پسر فاطمه س، حسناء! امام حسین این اشک ها رو خوب میخره از ما. این اشک ها و روضه ها و نوحه خوانی ها یعنی اینکه ما تا قیامت ظلمی که دشمن در حق اهل بیت کرده رو فراموش نمی کنیم. یعنی اینکه ما خون خواه خون امام حسینیم. بچه هامون توی این روضه ها تربیت می شن. اگر این اشک ها قطع بشه تربیت حسینی هم فراموش می شه، حسنای من!"