بریده‌ای از کتاب فصل شکوفه‌های نخل اثر محدثه دلنواز

بریدۀ کتاب

- ای مردم! خداوند، که سپاس و ستایش ویژه اوست، ما را آزمود به مصائبی بزرگ و رخنه و شکافی عظیم در اسلام؛ اباعبدالله الحسین و نزدیکانش کشته شدند، زنان و دخترانش را به اسارت بردند، سر او را بر فراز نیزه در شهرها گرداندند، و این مصیبتی است بی همانند... أيُّها الناس! کدام یک از مردان شماست که پس از کشته شدن او شادمانی کند؟ یا کدامین قلب است که در سوگ او اندوهگین نباشد؟ یا کدام چشم از شماست که اشک خود را حبس کند و از جاری شدنش بخل بورزد؟... همانا هفت آسمان استوار بر شهادت او گریستند ... یا کدام دل است که به سوی او مشتاق و دلتنگ نباشد؟