بریدهای از کتاب قدرت شروع ناقص: جستارهایی درباره ی بهتر انجام دادن کارها اثر جیمز کلییر
1404/6/19
انتخابهایی که بعدها مشخص میشود ظاهراً ضعیف بوده اند، نشانه رشدند و با هوش یا میزان ارزشمندی ما ارتباطی ندارند. وقتی برمیگردید و به تصمیمهایی که از یک سال پیش گرفته اید نگاه میکنید همیشه باید امیدوار باشید چند تصمیم پیدا کنید که اکنون احمقانه به نظر میرسند زیرا به این معنی است که دارید رشد میکنید. اگر همیشه فقط در منطقه امن زندگی کنید، جایی که میدانید گند نمیزنید، هرگز نمیتوانید ظرفیت حقیقی تان را بروز دهید. وقتی درباره موضوعی آن قدر اطلاعات دارید که در اولین اقدام تصمیمی مطلوب بگیرید خودتان را به چالش نمی کشید