زینب زاغری تاریخ عضویت:مهر 1402 زینب زاغری دنبال کردن @zzaghari 30 دنبال شده 19 دنبال کننده کتابدوست(38 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 38 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها زینب زاغری 1403/11/22 پیرمرد و دریا ارنست همینگوی 4.0 165 احساس میکردم آنجا هستم؛ درست کنار پیرمرد. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.