زهرا صبح خیز زهرا صبح خیز دنبال کردن @zayden عضویتبهمن 1403 3 دنبال شده 7 دنبال کننده کتابدوست(79 کتاب)99امتیاز دنبال کردن @Zayden_s8 2یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 79 کتاب در حال خواندن 3 کتاب خواهم خواند 8 کتاب یادداشتها زهرا صبح خیز 1403/12/7 قلمرو خار و رز؛ دربار مه و خشم (بخش دوم) جلد 2 سارا جی. ماس 4.4 7 ترکیبی از داستان دیو و دلبر با هری پاتر! پسری که افسون شده و با عشق دختر آزاد میشه یا جنگیدن با کرم غول پیکر نابینا (باسیلیسک در هری پاتر و تالار اسرار) 0 3 زهرا صبح خیز 1403/11/23 جناح چهارم ربکا یاروز 4.2 57 من ترجیح میدم جنگرو ببازم، ولی بدون تو زندگی نکنم=) 0 9 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.