یاسمن انصاری یاسمن انصاری پدیدآور دنبال کردن @yasi.ansari عضویتاسفند 1403 1 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(46 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت10امتیاز0لیستکتابهای نویسندهکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 46 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 7 کتاب یادداشتها یاسمن انصاری 5 روز پیش مده آ اوریپید 4.3 31 مدهآ در جهان یونان باستان یک نیمهخداست و اولین زنیه که جلوی تحقیر زن و خیانت ایستادگی میکنه، پذیرا نیست و سر خم نمیکنه. اما فرزند کشی، برادر کشی و رها کردن خانواده نشونههای شرارت ذاتی زنیه که جادوگره. با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش میشود. 0 0 یاسمن انصاری 1404/1/7 پس از تاریکی هاروکی موراکامی 3.5 12 خوندن این کتاب برای طرفداران رئالیسم جادویی و نوشتههای موراکامی خالی از لطف نیست. به نظر من این کتاب همسفری جالبی با ماری تو نیمهشب خیابونای توکیو بود. فضای سورئال داستان تعلیق ایجاد میکرد اما شخصا فکر میکنم کلافی بود که باز نشد. علی رغم دیالوگای عمیق و قشنگش پایانش ناامید کننده بود. به طور خلاصه کتاب، مسیر خوندنی و جالبی داشت. 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب یاسمن انصاری 1404/4/29 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.8 133 صفحۀ 1 براى دوست داشتنِ هرنَفَسِ زندگی، دوست داشتنِ هردَمِ مرگ رابياموز و براى ساختن هر چیزِ نو، خراب كردن هر چیز كهنه را وبراى عاشق عشق بودن، عاشق مرگ بودن را. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.