Tina Tina دنبال کردن @tina.d عضویتتیر 1403 5 دنبال شده 6 دنبال کننده کتابدوست(54 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت3امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 54 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 6 کتاب یادداشتها Tina 1403/6/8 مرگ به علت خوردن پیراشکی ویوین چن 3.8 6 برای من خیلی داستان کششی نداشت و یه نصفه ی کتاب که رسیدم رفتم و آخرش رو خوندم. برای من روند داستان خسته کننده بود. 0 1 Tina 1403/4/6 سنگ، کاغذ، قیچی مهناز براتی 3.8 49 کتاب ها میتوانند برای هرکسی که آن ها را در دست میگیرد حکم آینه را داشته باشند و مردم همیشه چیزی را که در آینه میبینند دوست ندارند. 1 8 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.