tabassom.mtz tabassom.mtz دنبال کردن @tbsm 7 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(48 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 48 کتاب در حال خواندن 0 کتاب خواهم خواند 5 کتاب یادداشتها tabassom.mtz 1403/10/30 بار دیگر شهری که دوست می داشتم نادر ابراهیمی 3.7 105 بعضی وقت ها حس می کردم مخاطب حرف های نویسنده خودمم :)) 0 1 tabassom.mtz 1402/8/28 بیهوشی گردن کرمن 0.0 40 بیهوشی داستان بسیار قشنگ و پر هیجانی است در باره ی پسری که زندگی ناخوشایندی داشته است و باید بفهمد چطور می تواند از اول شروع کند . 0 2 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب tabassom.mtz 1403/12/16 شب های روشن فیودور داستایفسکی 4.0 334 صفحۀ 25 من رویابافم. از زندگی واقعی به قدری بیگانه ام که مجبورم این جور لحظه های بی نظیر را دوباره در رویا بچشم. 0 1 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.