طاها بابائی طاها بابائی دنبال کردن @taha98bhr عضویتتیر 1403 0 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(6 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 6 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 1 کتاب یادداشتها طاها بابائی 1403/4/11 در کربلا چه گذشت؟ عباس قمی 5.0 1 عااااالی در رابطه با واقعه عاشوراست همه چیز رو توضیح جنگ و شهادت یاران امام حسین رو هم توصیف میکنه 0 0 طاها بابائی 1403/4/11 آدم گرگ مرداب آر.ال. استاین 4.6 2 من این کتاب رو ۱۰ سالم بود خوندم اون موقه برام خیلی قشنگ ولی الان نه الان کتاب رو امتیاز کامل دادم از نظر ده سالگیم بود 0 1 طاها بابائی 1403/4/11 سقای آب و ادب سیدمهدی شجاعی 4.4 106 این کتاب زندگی نامه حضرت عباس به شکل داستان توضیح میدهد 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.