دارا سورنا دارا سورنا دنبال کردن @sorenasistany 3 دنبال شده 5 دنبال کننده کتابدوست(12 کتاب)0امتیاز دنبال کردن3یادداشت2امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 12 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها دارا سورنا 1401/11/20 اصل گرایی: اصل را بچسبید و فرع را رها کنید گرگ مک کیون 4.0 15 کتابی باارزش و مفید برای اصل گرا بودن و سروسامان دادن به زندگی البته مهم ترین بخش هر کتابی درس گرفتن و عمل کردن به اونه 💎 0 11 دارا سورنا 1401/11/20 بی مصرف نیستی! راهنمای جامع کشف استعداد شما مجتبی مصطفایی 4.0 1 کتابی مفید برای دانستن توانایی ها و استعدادهای های خود 0 4 دارا سورنا 1401/11/20 نمی توانی به من آسیب بزنی: بر ذهنت چیره شو و ناممکن را ممکن کن دیوید گوگینز 3.6 5 کتابی درباره ی اینکه یک انسان چقدر توانایی داره و هر جا که احساس نیاز بکنه بتونه به هدفش برسه و درکل واقعیات زندگی نمایان میکنه و اینکه همیشه میشه پیشرفت کرد 💎 0 2 باشگاههاچالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. فعالیتهافعالیتی یافت نشد.