Aseman Aseman دنبال کردن @sky_saba1 عضویتشهریور 1404 2 دنبال شده 1 دنبال کننده کتابدوست(18 کتاب)0امتیاز دنبال کردن1یادداشت18امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 18 کتاب در حال خواندن 4 کتاب خواهم خواند 0 کتاب یادداشتها Aseman 1404/6/15 - 20:57 مه زاد؛ آخرین امپراطوری جلد 1 برندون سندرسون 4.6 20 تو و تمام جلد های بعدیت برای من مثل یه زندگی هستید. بهترین زندگی که تجربهش کردم :) 0 1 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.