شیم شیم دنبال کردن @shimw عضویتتیر 1404 1 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(16 کتاب)0امتیاز دنبال کردن2یادداشت6امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 16 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 6 کتاب یادداشتها شیم 1404/5/5 بادام وون پیونگ سون 3.9 353 اونجوری که ازش تعریف میکردن نبود ولی داستان قشنگی داشت و به نظرم ارزش یک بار خوندن رو داره 0 0 شیم 1404/5/5 دختری که در اعماق دریا افتاد اکسی اوه 2.2 281 اولین کتاب فانتزی بود که خوندم و باعث شد که به کتاب های فانتزی علاقه مند بشم نویسنده همه چیز رو به خوبی توصیف کرده بود ولی جوری هم نبود که آدم حوصلش سر بره 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب شیم 1404/6/7 یادداشت هایی بر سیاره مشوش مت هیگ 4.0 9 صفحۀ 16 شادمانی در کمتر داشتن وجود دارد 0 0 شیم 1404/5/5 بادام وون پیونگ سون 3.9 353 صفحۀ 30 کتاب ها مرا به جاهایی می بردند که در هیچ موقعیت دیگری نمیتوانستم به آن جا بروم اعترافات افرادی را با من به اشتراک می گذاشتند که تا حالا ندیده بودمشان و در مورد زندگی هایی بودند که هرگز شاهد آنها نبودم. احساساتی که من هیچوقت قادر به درکشان نبودم 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.