شهرزاد باقری شهرزاد باقری دنبال کردن @shahrzad_bh عضویتآذر 1403 8 دنبال شده 3 دنبال کننده کتابدوست(40 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت8امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 40 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 2 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب شهرزاد باقری 1404/5/23 عشق در زمان وبا گابریل گارسیا مارکز 3.6 58 صفحۀ 185 در آن جا همه آنطور بودند.تمام عمر به افتخارات اصل و نسب خود فخر می فروختند،به آثار باستانی شهر،به ارزش آنها که یادگارهایی بود از،قهرمانی و زیبایی،ولی،نسبت به موریانه هایی که زمان را می جویدند،کور بودند. 0 0 شهرزاد باقری 1404/5/23 عشق در زمان وبا گابریل گارسیا مارکز 3.6 58 صفحۀ 248 هر یک از ما با سلولهایی خاص خودمان آفریده شده ایم و آنهایی که به منظور خاصی،شایسته یا ناشایسته، ارادی یا به جبر، استفاده نمی شوند،خاک می شوند و برای ابد از بین می روند. 0 0 شهرزاد باقری 1403/10/23 تسلی بخشی های فلسفه آلن دوباتن 3.9 60 صفحۀ 19 میل ما به شک کردن ممکن است درست به همین شدت به وسیله این احساس درونی تضعیف شود که رسوم اجتماعی حتما پایه واساس درستی دارند،حتی اگر دقیقا ندانیم این پایه و اساس چیست،زیرا بسیاری از مردم مدتی طولانی به آن ها پایبند بوده اند.نامعقول به نظر می رسد که جامعه ما به شدت در عقایدش دچار اشتباه باشد و فقط ما از این امر آگاه باشیم.ما شک های خود را فرو می خوریم و ازگلّه پیروی می کنیم،زیرا نمی توانیم خود را پیشگام درک حقتیق دشواری بدانیم که پیش از این ناشناخته بوده است. 0 0 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.