رونیکا رونیکا دنبال کردن @ronika9 عضویتمرداد 1404 2 دنبال شده 0 دنبال کننده کتابدوست(10 کتاب)0امتیاز دنبال کردن کتابخونعلی 2یادداشت0امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 10 کتاب در حال خواندن 1 کتاب خواهم خواند 3 کتاب یادداشتها رونیکا 1404/5/8 دنیای معرکه ی تام گیتس جلد 1 لیز پیشون 3.9 32 کلا مجموعه های تام گیتس باحاله و جذابه داستان هاش هم خیالیه 0 0 رونیکا 1404/5/8 آدم نباتی تیپ الف ضحی کاظمی 4.1 10 به نظر من کتابی جالبی نبود خیلی در هم برهم بود 0 0 باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاباین کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.فعالیتهافعالیتی یافت نشد.