roya ebadi تاریخ عضویت:اسفند 1403 roya ebadi دنبال کردن @roha_71 12 دنبال شده 2 دنبال کننده سرکتابدوست(136 کتاب)0امتیاز دنبال کردن0یادداشت133امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 136 کتاب در حال خواندن 5 کتاب خواهم خواند 19 کتاب یادداشتها این کاربر هنوز یادداشتی ننوشته است. باشگاهها این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست. چالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. بریدههای کتاب roya ebadi دیروز بادام وون پیونگ سون 3.9 253 صفحۀ 91 0 0 roya ebadi 1404/1/10 فضیلت های ناچیز ناتالیا گینزبورگ 3.9 19 صفحۀ 56 کسی که یک بار رنج کشیده است، تجربه ی درد را هرگز فراموش نمی کند. داستان فرزند انسان 0 2 roya ebadi 1404/1/10 همنوایی در پاییز باربارا پیم 2.3 4 صفحۀ 188 نگاهش را دور اتاق گرداند و یکدفعه چشمش خورد به یک گل گندمی که روزی با خودش به اداره آورده و موقع رفتن از آنجا زحمت بردنش را به خودش نداده بود. حالا تکثیر شده بود؛ کلی شاخه کوچک از آن آویزان شده و بالای رادیاتور شوفاژ معلق بود. آیا این معنایی داشت و ثابت میکرد که او زمانی وجود داشته و خاطره اش زنده مانده است؟ دست کم طبیعت راه خودش را می رفت حالا هر اتفاقی می خواست برای ما بیفتد؛ او این را می دانست 0 17 فعالیتهافعالیتی یافت نشد.