ملینا ملینا دنبال کردن @parvane2 6 دنبال شده 8 دنبال کننده کتابدوست(30 کتاب)39امتیاز دنبال کردن سلام من ملینام! 2یادداشت4امتیاز0لیستکتابخانه نمایش کتابخانه خواندهام 30 کتاب در حال خواندن 2 کتاب خواهم خواند 28 کتاب یادداشتها ملینا 1402/8/24 مدرسه جاسوسی: گروگان گیری جلد 1 استوارت گیبز 4.1 20 بد نبود داستان جالبی داشت🙇♀️ 0 1 ملینا 1402/8/21 شازده کوچولو آنتوان دو سنت اگزوپری 4.4 414 من این کتاب رو بالای ۵ بار خوانده ام و بار اول خیلی کودک بودم و اصلا چیزی نفهمیدم ولی دفعات بعد که این کتاب رو خوندم هر بار یه نتیجه ای گرفتم ، هر بار یه نتیجه جدید و بنظر من این کتاب واقعا یک شاهکار بزرگه که همه آدم ها باید بخوانند...📚🖇 0 5 باشگاههاچالشهالیستها این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است. فعالیتهافعالیتی یافت نشد.